Word vrijwilliger

Gelieve dit formulier volledig in te vullen als je interesse hebt om vrijwilliger te worden bij Zwerfkat in Leuven. Na het vervolledigen van het formulier klik je op 'ga verder'.


Naam en adres

Geef hier je naam, voornaam en je adres (straat, huisnummer, postcode en gemeente) op.Andere informatie

Het invullen van deze informatie is niet verplicht. We vragen ze enkel om een beter idee te krijgen van welke doelgroepen we aanspreken.Wat zou je graag willen doen?

ZIL is geen klassiek asiel met kooitjes en heeft dus geen vast adres. We werken uitsluitend met opvanggezinnen. Dit betekent dat je bij ons enkel met de katjes in contact komt als je mee gaat vangen en/of opvanggezin wordt. Katjes helpen kost echt ook veel geld. Dit betekent dus dat je ook kan helpen bij andere taken zoals : op events, bij inzamelingen of verkoopstandjes, bij de administratie, website of sociale media, bij het opstellen van promo-acties en het zoeken naar sponsors, ... We zoeken ook handige harry's of harriettes die ons kunnen helpen bij herstellingen (vb. van vangkooien). Voor elk wat wils dus.Waarom wil je graag vrijwilliger bij ZIL worden?


Laat ons weten waarom je voor ZIL koos.


Beschrijf hier welke ervaring je hebt


Waar heb je ZIL leren kennen?

Laat ons weten waar je ZIL hebt leren kennen? (internet, flyer, affiche, markt, ...)Emailvoorkeuren

We houden onze vrijwilligers graag via email op de hoogte van onze werking, belangrijk nieuws, planningen en wanneer we hulp zoeken. Indien je dit niet meer wenst, kan je je uitschrijven via vrijwilligers@zwerfkatinleuven.beIk ga akkoord

Ik ga er mee akkoord dat Zwerfkat in Leuven mijn gegevens opslaat in de database en dat ik ten alle tijden via vrijwilligers@zwerfkatinleuven.be kan vragen om mij uit deze database te verwijderen. Zwerfkat in Leuven mag mij contacteren om samen te bekijken waar ik de organisatie bij kan helpen. Ik heb kennis genomen van het feit dat er geen vrijwilligersvergoeding, noch onkostenvergoeding wordt gegeven voor taken waar ik me als vrijwilliger voor opgeef.